Livrare

Durata aproximativa de livrare este de 7 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 30 zile.

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin firma de curierat specializata.

Costurile de transport sunt de 15 Lei prin Fan Courier in aria de acoperire. In localitatile in care nu exista un sediu Fan Courier livrarea se va face prin alt curierat rapid, costurile fiind acelasi.

Comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare, costul asigurarii fiind suportat de S.C. TOPLINE FASHION SRL.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale. Fara exceptie, aceste documente se afla in interiorul coletului

Conditii speciale
In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant ReadyToWear, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.