Returnari

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la data livarii. Returul se poate face doar prin curier rapid nu prin Posta Romana.  Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat si sa aiba atasate toate etichetele cu care a fost livrat. Puteti opta pentru inlocuirea produsului cu un alt produs, o alta marime sau va putem returna banii prin transfer bancar sau cupon valoric pe care il puteti folosi la urmatoarea comanda. Banii se returneaza in termen de maxim 14 zile de la primirea returului.

Pasii de urmat pentru returnare:

1. Trimiteti produsul prin Fan Courier la adresa: TOPLINE FASHION SRL, Strada Prelungirea Bucuresti, nr 16, Bloc M1, Sc 2, Et 2, Ap 6, Calarasi, Jud Calarasi.
2. Daca doriti inlocuirea produsului cu o alta marime sau un alt produs plasati o noua comanda pentru produsul dorit cu specificatia la "MENTIUNI" pe pagina de comanda, ca returnati un produs (codul produsului) comandat anterior si doriti inlocuirea lui cu cel din comanda actuala. Daca doriti returnarea banilor in cont bancar, trimiteti pe e-mail la retur@readytowear.ro numele dumneavoastra, produsul returnat, contul bancar IBAN in care sa va returnam banii si banca la care este deschis contul.

 

ATENTIE!

Nu acceptam coletele returnate care au taxa de ramburs.