Meniu
Meniu
Coșul tău
REDUCERI DE VARĂ de până la -60%! Geci din piele naturală de la 349 lei. Stoc limitat, comandă acum! CLICK AICI

Despre Noi

Site-ul ReadyToWear.ro a fost lansat in anul 2011 si este operat in prezent de TOPLINE FASHION SRL, companie inregistrata in Bucuresti, J40/6122/2018, CIF: RO39292563, Str. Fat Frumos, Nr.5, Sector 5. 


Daca ti se pare incorect sa platesti, pe lângã produsele achizitionate, si chiriile magazinelor de unde cumperi, daca esti satul de vanzatoarele plictisite si de ifosele din mall, daca nu mai suporti sa arunci o mare parte din veniturile tale pe adaosurile enorme practicate de magazinele de haine, ReadyToWear.ro iti vine in ajutor! Stilul nu se cumpara si nu se transmite. Defineste stilul in grupul tau de prieteni cu hainele de la ReadyToWear.ro.

Din oferta noastră face parte si brandul Gipsy, care este unul dintre cei mai importanti furnizori de imbracaminte si haine de piele naturala din Europa. Colectiile sunt dezvoltate de propria echipa de design la sediul companiei din Lohne, Germania. Gipsy este întotdeauna cu un pas înainte în ceea ce priveste dezvoltarea tendintelor si designului exclusivist, calitatii, culorilor si a detaliilor exceptionale. Cea mai fina piele, precum si accesoriile de înalta calitate definesc brandul Gipsy.


Gecile de piele sunt ultimul trend în materie de îmbracaminte în rândurile vedetelor. Cand trebuie sa alegi o jacheta de piele e important sa ai in vedere calitatea si constructia acesteia. Geaca de piele este mai mult decat un articol vestimentar. Este un stil de viata si o declaratie de stil.