Despre Noi

Site-ul ReadyToWear.ro este operat de TOPLINE FASHION SRL, companie inregistrata in Bucuresti, J40/6122/2018, CUI: 39292563, Str. Fat Frumos, Nr.5, Bloc P12, Sc. 2, Et. 6, Ap 61, Sector 5. 

Tot mai  multi tineri isi doresc sa „poarte eticheta”, mai precis sa se impopotoneze cu branduri de renume din cap pana in picioare, astfel incat ajung sa fie penibili. Din dorinta de a avea cel putin un accesoriu de firma, ajung sa-si cumpere haine sau posete „made in Turcia”, insa neaparat cu eticheta la vedere. Chiar daca situatia financiara nu le permite sa aiba o geanta Louis Vuitton sau Gucci, unii dintre ei insista sa se faca de ras si sa aiba cel putin o imitatie de genul in dulap. Peisajul urban a fost invadat de sute de piese vestimentare si accesorii imprimate cu simbolurile si logo-urile marilor case de moda. La metrou vezi posete Armani, la piata fetele scot maruntisul din portofele Gucci. Usor usor mania produselor „de firma” a cuprins întreaga tara. Pacat însa ca vorbim de un curent chicios, bazat pe haine fake, unde sigla Dolce Gabbana a fost trivializata si folosita pâna la refuz.
 

STOP!!!!

ReadyToWear.ro isi propune diminuarea acestui „sport national” prin comercializarea hainelor si accesoriilor de firma 100% AUTENTICE la preturi extrem de mici.

Daca te-ai saturat sa cumperi haine la preturi astronomice, doar pentru ca traiesti in Romania, daca ti se pare incorect sa platesti, pe lângã produsele achizitionate, si chiriile magazinelor de unde cumperi, daca esti satul de vanzatoarele plictisite si de ifosele din mall, daca nu mai suporti sa arunci o mare parte din veniturile tale pe adaosurile enorme practicate de magazinele de haine, ReadyToWear.ro iti vine in ajutor! Noi iti oferim accesorii si haine de firma la preturi incredibil de mici. Asta pentru ca stilul nu se cumpara si nu se transmite. Defineste stilul in grupul tau de prieteni cu hainele de la ReadyToWear.ro. Fii de gasca, fa shopping de gasca!

Noi putem face posibil ca luxul sa devina accesibil oricui, avem posibilitatea de a procura cele mai cautate branduri de imbracaminte, incaltaminte cat si accesorii vestimentare, ochelari de soare si ceasuri la preturi reduse intre 25%-80%.

Toate produsele sunt 100% Autentice , fiind livrate in amabalajul original, oferit de producator marcat cu insemnele brandului respectiv, toate au etichete originale (holograma sau certificat autenticitate unde este cazul).