Meniu
Meniu
Coșul tău
REDUCERI DE VARĂ de până la -60%! Geci din piele naturală de la 349 lei. Stoc limitat, comandă acum! CLICK AICI

Bijuterii din pasiune

Bijuterii din pasiune

Cercei Handmade din Piele Naturala Verde Carmin PoppysCercei ușori și eleganți, perfect de asortat atât la ținută elegantă, cât și la una casual. Accesoriile metalice sunt din oțel inoxidabil. Dimensiuni aproximative: 7 cm x 6 cmFabricati in Romania..
69 Lei
Adaugă în Coş
Cercei Handmade din Piele Naturala Gri TwistyCercei ușori și eleganți, perfect de asortat atât la ținută elegantă, cât și la una casual. Accesoriile metalice sunt din argint 925.Dimensiuni aproximative: 5 cm x 2,5 cmFabricati in Romania..
69 Lei
Adaugă în Coş
Cercei Handmade din Piele Naturala Maro TwistyCercei ușori și eleganți, perfect de asortat atât la ținută elegantă, cât și la una casual. Accesoriile metalice sunt din bronz. Dimensiuni aproximative: 6,5 cm x 2,5 cmFabricati in Romania..
69 Lei
Adaugă în Coş
Cercei Handmade din Piele Naturala Rosie TwistyCercei ușori și eleganți, perfect de asortat atât la ținută elegantă, cât și la una casual. Accesoriile metalice sunt din bronz. Dimensiuni aproximative: 5,5 cm x 2,5 cmFabricati in Romania..
69 Lei
Adaugă în Coş
Cercei Handmade din Piele Naturala Bleumarin TwistyCercei ușori și eleganți, perfect de asortat atât la ținută elegantă, cât și la una casual. Accesoriile metalice sunt din bronz. Dimensiuni aproximative: 5,5 cm x 2,5 cmFabricati in Romania..