Secretul ținutelor pline de personalitate – Noua colecție Desigual

lookbook-desigual-vara-2015-haine-femei-readytowear.ro-12

Culoare, exuberanță și poftă de viață – hainele marca Desigual sunt făcute pentru cei care se bucură de fiecare zi și fiecare prilej de a-și pune în valoare personalitatea și umorul. Brandul spaniol este unul dintre brandurile preferate ale oamenilor pozitivi, creativi, care nu vor să arate la fel ca și toți cei din jur.

lookbook-desigual-vara-2015-haine-femei-readytowear.ro-9

Desigual – modă și distracție, din 1984

Puțini știu că povestea brandului fondat în Barcelona a debutat cu ideea elvețianului Thomas Meyer, care la vârsta de 20 de ani și-a imaginat o lume idilică, în care oamenii se îmbrăcau cum doreau ei, fără să țină cont de normele și eticheta socială, fără să-și pună problema excesului – o lume în care oamenii era ei înșiși chiar și (sau mai ales) prin hainele pe care le purtau.

Imaginația lui Meyer a dus la crearea unei linii de haine adaptate acelei lumi – cu imprimeuri și culori electrizante, croiuri între simple și spectaculoase, materiale și combinații inedite.

Dincolo de procesul de design al hainelor Desigual, eforturile de marketing ale companiei au consolidat o imagine a brandului în total acord cu aspectul vizual al creațiilor: fashion show-uri impresionante, evenimente excentrice în magazinele Desigual și nu numai (de exemplu, renumita campanie Semi-naked Party, în care dacă intrai într-un magazin Desigual îmbrăcat doar în lenjerie, îți puteai alege o ținută completă gratuit) și o prezentare media foarte atractivă.

lookbook-desigual-vara-2015-haine-barbati-readytowear.ro-1

Colecția Desigual primăvară-vară 2015

Inspirată predominant din stilul hainelor purtate pe malul Mediteranei, în plină vară, colecția de vară Desigual aduce o briză de prospețime și culoare, atât prin linia de haine pentru femei, cât și prin cea pentru bărbați.

Rochii vaporoase, cu printuri grafice sau inspirate din flora și fauna exotică, bluze cu imprimeuri funny, cămăși și pantaloni în culori fructate, plus linia de genți și alte accesorii cu design unic și combinații de materiale curajoase – colecția de vară Desigual bifează toate nevoile de originalitate și culoare ale pasionatelor de modă.

În colecția Desigual pentru bărbați, se remarcă tot materialele cu imprimeuri sugestive, exotice – prezente pe cămăși, tricouri sau pantaloni. Hainele Desigual s-ar vedea purtate fie undeva pe o plajă senină, fie încentrul atenției în ținutele urbane, anunțând concediul de vară.

Desigual, pe Readytowear.ro

Pentru că ne place mereu să îți oferim haine și accesorii de la brandurile care îți plac, haine care îți pun în valoare individualitatea, în magazinul nostru online găsești o selecție a celor mai șic piese din colecția Desigual.

tinute-desigual-haine-dama-online-rochii-vara-topuri-genti-readytowear.ro-2

tinute-desigual-haine-dama-online-rochii-vara-topuri-genti-readytowear.ro-3

tinute-desigual-haine-dama-online-rochii-vara-topuri-genti-readytowear.ro-1

tinute-desigual-haine-barbati-online-camasi-tricouri-bluze-readytowear.ro

 

Lookbook Desigual SS15

lookbook-desigual-vara-2015-haine-femei-readytowear.ro-2

lookbook-desigual-vara-2015-haine-femei-readytowear.ro-6

lookbook-desigual-vara-2015-haine-femei-readytowear.ro-5

lookbook-desigual-vara-2015-haine-femei-readytowear.ro-4

lookbook-desigual-vara-2015-haine-femei-readytowear.ro-14

lookbook-desigual-vara-2015-haine-femei-readytowear.ro-10

lookbook-desigual-vara-2015-haine-barbati-readytowear.ro-9

lookbook-desigual-vara-2015-haine-barbati-readytowear.ro-8

lookbook-desigual-vara-2015-haine-barbati-readytowear.ro-5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *