Modele de tricouri pentru vara 2015

Tricourile sunt printre hainele pe care le schimbăm cel mai des și care se regăsesc în garderoba de vară a oricui – indiferent de vârstă și preferințe vestimentare. Tocmai de aceea, magazinul nostru îți aduce în fiecare sezon o gamă foarte cuprinzătoare de tricouri de damă și de bărbați, de la firme renumite pentru calitatea produselor – și, bineînțeles, la prețuri de outlet.

Iată care sunt propunerile noastre pentru sezonul de vară 2015 – modele adaptate ținutelor casual și smart casual, perfecte pentru un look modern și versatil.

Tricouri de damă pentru sezonul cald

tricouri-casual-femei-online-readytowear-ro-4

  1. Tricouri cu mesaje / cuvinte imprimate

O opțiune cool care încă se menține pe lista tricourilor în vogă, tricoul cu mesaje ironice, umoristice sau cu diverse citate însoțește lejer ținutele casual sau sport ale verii.

Combinația dintre un astfel de tricou și o fustă feminină sau o pereche de jeans slim și un sacou este mereu la îndemână, atunci când vrei să fii fresh & stylish fără efort.

tricouri-casual-femei-online-readytowear-ro-3

  1. Tricouri sport (Adidas, Nike, New Balance, etc)

Cele mai noi modele de tricouri de la brandurile sport consacrate sunt potrivite nu numai pentru ținutele de sală și sport, ci chiar și într-un context urban. Sigla de la Adidas, stilizată sau viu colorată, ar sta perfect lângă o pereche de boyfriend jeans și teniși Converse clasici, nu crezi?

tricouri-casual-femei-online-readytowear-ro-1

tricouri-casual-femei-online-readytowear-ro-6

  1. Tricouri cu imprimeu grafic

Cu un tricou cu model grafic multicolor, ținuta ta nu are cum să treacă neobservată. Alege imprimeuri potrivite cu stilul tău – mai vii sau mai discrete, cu motive de inspirație vegetală, animală sau digitală.

tricouri-casual-femei-online-readytowear-ro-2

  1. Tricouri în stil „american classic”

Tricourile în stil college, de la branduri americane de jeans, sunt o achiziție care completează colecția ta de piese din denim și nu numai. Se remarcă prin aspectul lor degajat și prin lejeritatea dată de bumbacul subțire și natural – și se potrivesc de minune cu piesele casual clasice.

tricouri-casual-femei-online-readytowear-ro-5

  1. Tricouri minimaliste

Fiecare dintre noi are câteva tricouri simple în șifonier, în orice anotimp – propunerea noastră sunt cele minimaliste cu câte un detaliu surprinzător – materiale transparente, texturi interesante sau croiuri inedite.

O selecție de tricouri pentru bărbați

tricouri-casual-barbati-online-readytowear-ro-3 tricouri-casual-barbati-online-readytowear-ro-4

  1. Tricouri sport – Adidas, Nike, Quicksilver, etc.

Tricourile sport nu ies din modă niciodată – și le poți adapta relativ ușor la ținutele casual pentru diverse contexte. În plus, dacă alegi unul dintre cele mai noi modele de la Adidas sau Quicksilver, cu modele grafice și logo-uri inedite, ai cea mai potrivită piesă de purtat la o pereche de jeans de calitate.

tricouri-casual-barbati-online-readytowear-ro-1

tricouri-casual-barbati-online-readytowear-ro-5

  1. Tricouri cu imprimeu colorat

Dacă nu ai încercat până acum un tricou cu imprimeu floral sau vegetal, trebuie să o faci! E perfect lângă o pereche de pantaloni din bumbac, atât la o ținută de oraș cât și în vacanță. Nu te lăsa intimidat de părerile celor care susțin că florile sau culorile tari nu sunt pentru bărbați – nu au dreptate!

tricouri-casual-barbati-online-readytowear-ro-6

  1. Tricouri slim fit

Nimic mai flatant pentru un fizic lucrat decât un tricou croit slim, care îți pune în valoare corpul atletic. Indiferent că alegi un model uni, eventual puțin decoltat sau cu nasturi, sau un model de tricou imprimat, efectul e la fel de reușit!

*Toate produsele prezentate aici fac parte din oferta magazinului nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *