Medicine – Îmbrăcăminte cool de la un nou brand polonez

despre-brand-medicine-campanie-fashion-primavara-vara-2015-ready-to-wear-ro-1

Unul dintre brandurile „highstreet” care definesc ce înseamnă îmbrăcămintea cool, tinerească și în pas cu tendințele este Medicine. Readytowear.ro este printre puținele magazinele online românești care îți aduce o selecție de haine și accesorii Medicine la cele mai bune prețuri!

Prezentarea brandului

Medicine este un producător polonez de haine și accesorii pentru femei și bărbați, cu magazine în peste 50 de locații în Polonia. Succesul hainelor Medicine se datorează unei combinații perfecte de materiale de calitate, din fibre naturale sau în amestec, și un design modern, axat pe îndeplinirea cerințelor unui stil de viață urban.

despre-brand-medicine-campanie-fashion-primavara-vara-2015-ready-to-wear-ro-2

Colecțiile Medicine sunt create în colaborare cu designeri și artiști tineri, care știu gusturile și pretențiile noii generații în ceea ce privește moda. În același timp, Medicine se prezintă ca un brand original, care pune în valoare individualitatea și personalitatea purtătorilor, oferindu-le variante diverse de a explora hainele casual și smart casual proiectate cu inventivitate și atenție la detaliu.

Pe piața europeană, în viitor Medicine ar putea deveni un concurent important al magazinelor highstreet precum Zara, H&M, Bershka sau Pull&Bear – în Polonia, clienții fiind deja mai atrași de caracterul unic și autentic al hainelor Medicine.

despre-brand-medicine-lookbook-primavara-vara-2015-ready-to-wear-ro-2

despre-brand-medicine-lookbook-primavara-vara-2015-ready-to-wear-ro-1

Selecție LOOKBOOK MEDICINE 2015

Colecția Medicine primăvară-vară 2015

Pentru sezonul cald, Medicine îți propune haine cu croiuri moderne, din materiale super ușoare și confortabile, care se pretează la o multitudine de stiluri și ținute: de la office la casual sau sporty chic, de la minimalist la boem sau grunge.

Piesele basic de calitate, pe care le poți combina cu aproape orice și care rezistă mai mult decât un sezon sau două, se numără printre achizițiile de bază Medicine, însă gama de piese originale, din materiale cu imprimeuri neconvenționale sau cu croiuri inspirate din ultimele tendințe, e și mai ofertantă.

Pentru femei, topurile minimaliste, cămășile lejere, din materiale subțiri și delicate, jeanșii/pantalonii slim-cut sau boyfriend sau rochiile casual cu alură modernă alcătuiesc baza colecției de vară. Piesele-statement, precum un blazer din mătase, un palton de primăvară într-o nuanță electrică sau o geantă chic cu detalii metalice completează colecția cu accente originale.

Cămășile smart casual din bumbac, denim sau in, pantalonii „chino” în nuanțe versatile și blazerele sau jachetele cu care faci impresie excelentă într-un mediu office sunt piesele masculine pe care te poți baza oricând. Evident, pentru cei care vor să se facă remarcați imedicat, Medicine propune cămăși cu imprimeuri florale sau „paisley”, costume din bumbac cu pantaloni scurți sau tricouri cu print-uri „artsy”.

Vezi mai jos o selecție de piese pe care le găsești în oferta noastră.

despre-brand-medicine-selectie-tinute-imbracaminte-femei-ready-to-wear-ro-1

despre-brand-medicine-selectie-tinute-imbracaminte-femei-ready-to-wear-ro-2Selecție de haine și accesorii Medicine din oferta Readytowear.ro – disponibile AICI 

despre-brand-medicine-selectie-tinute-imbracaminte-barbati-ready-to-wear-ro-2

despre-brand-medicine-selectie-tinute-imbracaminte-barbati-ready-to-wear-ro-1

 

Haine și accesorii masculine marca Medicine – din oferta Readytowear.ro, pe care le găsești AICI

Campania MEDICINE primăvară-vară 2015

despre-brand-medicine-campanie-fashion-primavara-vara-2015-ready-to-wear-ro-8

despre-brand-medicine-campanie-fashion-primavara-vara-2015-ready-to-wear-ro-3

despre-brand-medicine-campanie-fashion-primavara-vara-2015-ready-to-wear-ro-6

despre-brand-medicine-campanie-fashion-primavara-vara-2015-ready-to-wear-ro-7

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *