În hainele bărbatului contemporan – Scotch&Soda

scotch-&-soda-nou-brand-cool-haine-barbati-online

Unul dintre brandurile care se regăsesc în garderoba bărbaților cool, cu un stil vestimentar construit cu atenție, e Scotch&Soda. De aceea, din 2014 Readytowear.ro îți aduce o selecție de haine bărbătești de calitate, croite modern, care se fac remarcate în orice context – marca olandeză Scotch&Soda.

35 de ani de modă și lifestyle european

Deși e un brand tânăr ca stil și filosofie, Scotch&Soda are, în realitate, 35 de ani ca producător de haine masculine în spate. În anii 2000 însă, brandul a fost relansat ca urmare a inițiativei celor trei noi proprietari, care au perfecționat și actualizat multe aspecte ale designului, producției sau marketingului companiei.

Rezultatul a fost mai mult decât cel așteptat: brandul a crescut în vânzări, iar adăugarea liniei de îmbrăcăminte Scotch shrunk – practic o reproducere a modelelor de haine bărbătești în măsuri pentru băieții de toate vârstele – a făcut adevărate valuri, Scotch&Soda fiind primul producător de haine care a pus în practică această idee.

În 2010, brandul a lansat și Maison Scotch, linia de îmbrăcăminte pentru femei, cu un design inspirat din moda franțuzească, completat cu accente de streetwear. Evident, și aceasta s-a bucurat de o primire încurajatoare, fiind urmată, în 2011, de linia pentru fete și fetițe – R’belle.

Un alt plan al brandului s-a materializat la sfârșitul anului 2010 – lansarea primului parfum marca Scotch&Soda, denumit Barfly.

Și, pentru că începutul celei de-a doua decade a anilor 2000 a fost marcată de noi începuturi și intuiție câștigătoare din partea brandului olandez, atunci a apărut și Amsterdam Blauw – linia de denim Scotch&Soda, caracterizată de atitudine și nonconformism, într-un design accesibil și confortabil.

În prezent, hainele Scotch&Soda se vând în peste 100 de magazine la nivel internațional și în alte peste 7000 de puncte de vânzare, iar brandul se bucură de atenția unei game foarte largi de clienți, cu vârste foarte variate.

Amsterdam Blauw – Interpretarea olandeză a denimului

„Amsterdam Blauw” e numele nuanței de albastru folosită între anii 1500-1750 în Olanda, pentru pictarea vaselor din porțelan – un amestec de indigo din China și Japonia și o culoare bazată pe ulei. De aici s-au inspirat cei de la Scotch&Soda pentru linia lor de denim, care vine cu ambiții mari și standarde calitative pe măsură.

O întreagă gamă de blugi, cămăși din denim, salopete, rochii, fuste, ba chiar și accesorii din denim, sunt incluse în Amsterdam Blauw. Designul pieselor e inspirat din cel japonez și american – o întâlnire reușită dintre inovația și individualismul esteticii asiatice și nevoia de confort și relaxare caracteristică stilului american.

Execuția pieselor Amsterdam Blauw e impecabilă și se distinge prin atenția la fiecare detaliu de construcție – reprezentanții brandului spun că blugii Amsterdam Blauw sunt atât de bine făcuți, încât ai putea să-i porți și pe dos.

lookbook-scotch-&-soda-barbati-2015-1

lookbook-scotch-&-soda-barbati-2015-3

lookbook-scotch-&-soda-barbati-2015-2

Selecție Lookbook Scotch&Soda SS15

Noile colecții Scotch&Soda pentru bărbați

Scotch&Soda e o marcă destinată celor care își iubesc hainele și adoră să le poartă – și asta se întâmplă cu fiecare piesă produsă de brandul olandez. Calitatea impresionantă a textilelor folosite, croiurile bine proiectate, care ating echilibrul dorit între stil și utilitate, dar și designul extrem de modern, adaptat (dar nu limitat) la trendurile actuale, transformă fiecare achiziție Scotch&Soda într-o piesă de nădejde în garderoba ta.

Vezi aici o selecție de piese Scotch&Soda disponibile în magazinul nostru:

tinuta-haine-scotch-&-soda-barbati-readytowear-ro-1

 

Sacou bleumarin, Blugi cu manșetă, Sacou gri, Pantaloni scurți cu manșetă

tinuta-haine-scotch-&-soda-barbati-readytowear-ro-4

 

Tricou gri, Jachetă bej, Tricou floral, Cămașă denim

tinuta-haine-scotch-&-soda-barbati-readytowear-ro-3

 

Tricou polo albastru și pantaloni chino verzi, Bluză casual imprimeu, Cardigan albastru, Cămașă chambray imprimeu

tinuta-haine-scotch-&-soda-barbati-readytowear-ro-2

 

Jachetă imprimeu camo, Bluză „henley” imprimeu, Pantaloni scurți imprimeu, Tricou polo floral

Inspirație pentru ținute masculine

Idei noi și exemple de integrare a pieselor Scotch&Soda în garderoba masculină, via Lookbook.nu:

inspiratie-lookbook-nu-blazer

Blazer Scotch&Soda adaptat la o ținută smart casual de vară.

inspiratie-lookbook-nu-jacheta

Un imprimeu floral pe o jachetă bomber care face toți banii – de la Scotch&Soda.

inspiratie-lookbook-nu-vesta

O vestă Scotch&Soda cu model grafic adaugă un șarm aparte ținutei office neconvenționale.

inspiratie-lookbook-nu-pantaloni

Simplu și de efect – o pereche de pantaloni chino de vară, de la Scotch&Soda, se disting printr-un imprimeu ușor șters. Perfecți lângă o cămașă din „chambray” (denim subțire).

inspiratie-lookbook-nu-camasa

O cămașă Scotch&Soda cu dungi nu arată deloc nepotrivit într-o ținută office la patru ace, adaptată la sezonul cald.

(Copyright imagini folosite pentru inspirație: Lookbook.nu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *