Recent adăugate

Diesel

Diesel S.p.A. este o companie italiana de design. Este cunoscută mai ales pentru îmbrăcăminte destinată pieței de adulți tineri, în special blugi, dar acum se poate găsi produse de la această companie de la lenjerie la parfumuri. Compania este deținută de fondatorul ei Renzo Rosso și are sediul în Molvena, Italia.

De peste 20 de ani toate colecţiile Diesel, inclusiv produse licenţiate, au fost realizate sub directia creativa de Wilbert Das. În prezent, liniile principale sunt Diesel, linia principală, şi Diesel Black Gold, o nouă colecţie lansată în 2007 în segmentul casual-lux. Colectia copiilor se numeste Kid Diesel. Galeria Diesel Denim oferă denim ediţie limitată vândute în innovative art-gallery-like spaces. Diesel oferă, de asemenea, colecţii de încălţăminte, intime (lenjerie de corp), şi genti. Colecţii licenţiate Diesel sunt ochelari (realizate cu Safilo), bijuterii şi ceasuri (Fossil), şi parfumuri (L'Oréal). L'Oreal şi Diesel a lansat Fuel for Life  (pentru el şi pentru ea), în toamna anului 2007. O mini-colectie pentru Adidas a fost lansata în 2008, numit Adidas Originals Denim by Diesel. Licenţa de lenjerie de corp este deţinută de firma americană Mast Industries Inc, care fac, de asemenea, lenjerie pentru Victoria Secret. O noua colaborare cu AGV a vazut lansarea de o casca. Recent Diesel Home, datorită colaborărilor cu Moroso-a Foscarini a fost lansata pe piaţă.

Compania Diesel a achizitionat participatii in branduri Viktor & Rolf, Maison Martin Margiela si DSquared2.

În 2010, la sediul său din Breganze, le gestionează în mod direct 18 filiale în întreaga Europă, Asia şi cele două Americi. Acesta este acum prezentă în peste 80 de tari cu 5.000 de puncte de vânzare, inclusiv în magazinele companiei mai mult de 400 deţinute.

Diesel este o parte din exploataţie Only the Brave, care include, de asemenea 55DSL (un brand puternic legat de imbracaminte de stradă şi a culturii urbane); Secretariatului Internaţional (o companie italiană care produce si distribuie haine pentru branduri cum ar fi Diesel Denim Gallery, Maison Martin Margiela, DSquared2, Vivienne Westwood, Viktor & Rolf si Marc Jacobs Menswear); şi pachete de control în Maison Martin Margiela şi Viktor şi Rolf.

Official Site: www.diesel.com

Nu există niciun produs de la acest Brand.